Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.11.2020
Vitamínové balíčky - novinka na e-shopu
Sledujte naši rozšířenou nabídku o Vitamínové balíčky. Blíží se chladné zimní období a s ním také potřeba zvýšené obranyschopnosti a silné imunity. M... číst celé
06.11.2020
Originální balíčky nově na sociálních sítích
Snažíme se Vám být stále blíže a informovat Vás o nových dárkových balíčcích, které denně vytváříme a aktualizujeme. Ať už jste firma či jednotlivec,... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak vybrat správný dárkový balíček Jak vybrat správný dárkový balíček
Poradíme Vám jak správně vybrat originální dárkový balíček, se kterým uděláte obdarovanému radost číst celé
Jaké máme typy balíčků
19.09.2019 Typy balíčku
Jaké máme typy balíčků
Balíčky můžeme dělit, podle různých kritérií. U nás jsme je rozdělili číst celé
Jaké jsou možnosti balení originálních dárkových balíčků
19.09.2019 Typy balíčku
Jaké jsou možnosti balení originálních dárkových balíčků
Pro každý dárek, jeho přepravu a předání je vhodné jiné balení číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat správný dárkový balíček
Jak vybrat správný dárkový balíček
Poradíme Vám jak správně vybrat originální dárkový balíček, se kterým uděláte obdarovanému radost číst celé
Jaké máme typy balíčků
Jaké máme typy balíčků
Balíčky můžeme dělit, podle různých kritérií. U nás jsme je rozdělili číst celé
Jaké jsou možnosti balení originálních dárkových balíčků
Jaké jsou možnosti balení originálních dárkových balíčků
Pro každý dárek, jeho přepravu a předání je vhodné jiné balení číst celé
Jak vyrábíme originální dárkové balíčky
Jak vyrábíme originální dárkové balíčky
Každý balíček je ručně vyráběný lidmi, kteří to dělají s láskou číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz