Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.11.2020
Vitamínové balíčky - novinka na e-shopu
Sledujte naši rozšířenou nabídku o Vitamínové balíčky. Blíží se chladné zimní období a s ním také potřeba zvýšené obranyschopnosti a silné imunity. M... číst celé
06.11.2020
Originální balíčky nově na sociálních sítích
Snažíme se Vám být stále blíže a informovat Vás o nových dárkových balíčcích, které denně vytváříme a aktualizujeme. Ať už jste firma či jednotlivec,... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak vybrat správný dárkový balíček Jak vybrat správný dárkový balíček
Poradíme Vám jak správně vybrat originální dárkový balíček, se kterým uděláte obdarovanému radost číst celé
Jaké máme typy balíčků
19.09.2019 Typy balíčku
Jaké máme typy balíčků
Balíčky můžeme dělit, podle různých kritérií. U nás jsme je rozdělili číst celé
Jaké jsou možnosti balení originálních dárkových balíčků
19.09.2019 Typy balíčku
Jaké jsou možnosti balení originálních dárkových balíčků
Pro každý dárek, jeho přepravu a předání je vhodné jiné balení číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu originalni-balicky.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu originalni-balicky.cz
9.  Ochrana osobních údajů

9.1.  Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

9.2.  Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a seznam nakoupeného zboží (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

9.3.  Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

9.4.  Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

9.5.  Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

9.6.  Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

9.7.  Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

9.8.  V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

9.8.1.  požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

9.8.2.  požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

9.8.3.  Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

V Ostravě dne 10.09.2019
ing. Jaroslav Textoris
jednatel Scenario s.r.o.

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat správný dárkový balíček
Jak vybrat správný dárkový balíček
Poradíme Vám jak správně vybrat originální dárkový balíček, se kterým uděláte obdarovanému radost číst celé
Jaké máme typy balíčků
Jaké máme typy balíčků
Balíčky můžeme dělit, podle různých kritérií. U nás jsme je rozdělili číst celé
Jaké jsou možnosti balení originálních dárkových balíčků
Jaké jsou možnosti balení originálních dárkových balíčků
Pro každý dárek, jeho přepravu a předání je vhodné jiné balení číst celé
Jak vyrábíme originální dárkové balíčky
Jak vyrábíme originální dárkové balíčky
Každý balíček je ručně vyráběný lidmi, kteří to dělají s láskou číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz